Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Zaten bir üyeliğiniz mevcut mu ? Giriş yapın
Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Üyelerimize Özel Tüm Opsiyonlardan Kayıt Olarak Faydalanabilirsiniz
En popüler programlama dilleri – 2019
2019 yılının en iyi VPN uygulamalarını sizler için araştırdık ve yazımızda topladık. Yazımız da en iyi en sorunsuz şekilde çalışan VPN uygulamalarını bulabilirsiniz. VPN uygulamaları, size özel bir çevrimiçi ağ oluşturarak internette özgürce gezinmenize yardımcı olur. VPN uygulaması seçerken doğru olanı seçmek oldukça zordur. Fiyat, sunulan hizmet ve kullanım kolaylığı üçgeninde gidip geliriz. Bu zorluğu hafifletmek adına biz de yazımızı bu üçgende oluşturduk. İşte en iyi VPN uygulamaları.
Sunucu sayısı: 2000+ | Sunucu yerleri: 148 | IP adresleri: 30.000 | Desteklenen maksimum cihazlar: 3
Sunucu sayısı: 1000+ | Sunucu yerleri: 60+ | IP adresleri: 40000+ | Desteklenen maksimum cihaz sayısı: 10
Torrent kullananlar için harika bir VPN uygulaması. Yüksek indirme hızı ve ücretsiz deneme sürümüyle dikkatleri üzerine çeken bir VPN uygulaması. IPVanish, 40.000’den fazla paylaşılan IP adresi, 60 ülkeye yayılmış binlerce VPN sunucusu, sınırsız P2P trafiği, beş bağlantı ve lo log içeren “dünyanın en hızlı VPN’sini” sunuyor.
Sunucu sayısı: 700+ | Sunucu yerleri: 70+ | IP adresleri: 200.000+ | Desteklenen maksimum cihazlar: 3-5
VPN’de güvenlik arayanlar için en iyi seçim VYprVPN. Yüksek performansı ve uygun fiyatıyla dikkat çeken uygulamamız bizlere sınırsız veri kullanımı sunuyor. Hizmet, aynı zamanda İsviçre’ye dayanıyor ve ülkenin gelişmiş gizlilik yasalarından faydalanabileceği anlamına geliyor. Dünya çapında 70’den fazla sunucu lokasyonu var ve oto-connect ya da killswitch gibi harika özelliklerle geliyor.Geri ödeme yok, ancak üç günlük bir deneme var. Abonelik söz konusu olduğunda, ister Temel isterse Premium olsun, aylık veya yıllık bir plan seçebilirsiniz.
Sunucu sayısı: 5064 | Sunucu yerleri: 62 | IP adresleri: Yok | Desteklenen maksimum cihazlar: 6
Yine güvenliğin ön planda olduğu bir VPN ile karşı karşıyayız. Hem masaüstü hem de mobil cihazlar için sezgisel istemciler Altı cihaza kadar destek sağlar. Dünyanın en büyük teknoloji merkezlerinden birinde böyle güçlü bir çözüm bulunması bekleniyor, ancak NordVPN Orta Amerika’da bulunuyor.Temel avantajları, büyük bir sunucu havuzu (5,000+) ve dünya çapında 60’tan fazla konumdur. Aynı anda altı cihaza kadar destekleyebilir ve veriler 2048 bit şifrelemeye sahip olur. DNS sızıntı koruması, killswitch, özel IP adresi ve şifreli para ile ödeme yapabilmek gibi özellikler de çok önemlidir.
Sunucu sayısı: ~ 1,000 | Sunucu yerleri: 20+ | IP adresleri: Yok | Desteklenen maksimum cihazlar: 5
VPN’yi kullanmanın en kolay yolu bu olsa gerek. TunnelBear’da ükmemmel kullanıcı deneyimi, Solid gizlilik politikası arasından seçim yapma seçeneği bulunuyor. Birisi TunnelBear’dan bahsettiğinde, akla ilk gelen şey kullanım kolaylığıdır. Kanada merkezli VPN, son derece iyi bir kullanıcı deneyimi sunmanın yanı sıra, hem masaüstü hem de mobil platformlarda seçim yapabileceğiniz çok sayıda lokasyon sunar. TunnelBear 20’den fazla ülkede sunucuları ile birlikte gelir ve aynı anda beşe kadar bağlantı sunar, ki bu oldukça iyi bir sayıdır, her şey göz önünde bulundurulur. Güçlü gizlilik önlemleri ve net politikaları vardır. Sizi ayda 500MB ile sınırlayan ücretsiz bir plan var. Ücretli planlar sınırsız veri sunuyor.
İlgili Yazı: 2019’da çevrimiçi olarak kendinizi nasıl koruyabilirsiniz?
Yorum Yaz