Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Zaten bir üyeliğiniz mevcut mu ? Giriş yapın
Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Üyelerimize Özel Tüm Opsiyonlardan Kayıt Olarak Faydalanabilirsiniz
Battlefield 6’da müzik artık “lüks değil beklenti” haline geldi
Naughty Dog, geliştirilmekte olan The Last of Us Online projesini iptal etme kararının arkasındaki nedeni açıkladı. Stüdyo, bu oyun ile yeni projesi Intergalactic: The Heretic Prophet arasında seçim yapmak zorunda kaldığını belirtti.
Yapılan açıklamaya göre The Last of Us Online, geliştirme sürecinde yaklaşık %80 tamamlanmış durumdaydı. Ancak stüdyo, iki büyük projeyi aynı anda sürdüremeyeceğini fark ederek önceliğini yeni projeye verdi.
Oyunun yönetmeni, iptal kararının ekip için oldukça zor olduğunu vurguladı. Hatta birçok geliştiricinin, projenin iptal edildiğini kamuoyuna duyurulmasından sadece 24 saat önce öğrendiği ve bu durumun “yıkıcı” olduğu ifade edildi.
Stüdyo, The Last of Us Online’ı sürdürmenin uzun vadede canlı servis (live service) modeli gerektireceğini ve bunun da tüm kaynakları tek bir projeye bağlayacağını düşündü. Bu nedenle daha sürdürülebilir bir yol olarak yeni oyuna odaklanma kararı alındı.
Yorum Yaz