Arlo, Nisan Ayından İtibaren Bazı Eski Güvenlik Kameralarını Desteklemeyi Bırakacak

Sıradaki içerik:

Arlo, Nisan Ayından İtibaren Bazı Eski Güvenlik Kameralarını Desteklemeyi Bırakacak

e
sv

Samsung’un Prototip Flex Hybrid OLED Mobil Ekranı Hem KayabilirHem De Katlanabilir

04 Ocak 2023 11:32

10,5 inç 4:3 ekrandan geniş 12,4 inç 16:10 en boy oranına dönüşür.

Geçen yıl CES’te Samsung, ekranlarını neredeyse aklınıza gelebilecek her şekilde katladı, ancak bu yıl bunu başka bir numarayla birleştiriyor – kaydırma. CES 2023’te görücüye çıkan Flex Hybrid OLED mobil ekran, hem bir taraftan katlanıp diğer taraftan kayarak hem boyutu hem de en boy oranını değiştirebiliyor.

Nispeten kompakt 4,2 inçlik veya çok geniş bir genişlikten başlayarak, üretkenlik için uygun olan 10,5 inçlik 4:3 ekrana katlanabiliyor. Ardından, 16:10 en boy oranına sahip 12,4 inçlik bir ekran oluşturmak için sağ tarafı kaydırabilirsiniz. Bu, özellikle OLED ekran teknolojisinin sunduğu potansiyel olarak mükemmel görüntü kalitesi göz önüne alındığında, onu eğlence veya içerik oluşturma için çok uygun hale getirir.

Ekranın bu tarafındaki ekstra kalınlığa bakılırsa, fazladan iki inçlik ekran, dışarı kaydırıldığında cihazın sağ tarafının altından yuvarlanıyor gibi görünüyor. Kombine teknoloji, 12,4 inç, 16:10 OLED tableti bir ceket cebinde taşımanıza etkili bir şekilde izin verebilir – eğlence veya hareket halindeyken çalışmak için idealdir. Xiaomi’nin 2021’de katlanabilir, döndürülebilir bir ekranı tanıttığı, ancak çalışan bir prototipi hiç göstermediği belirtilmelidir.

Diğer iki Samsung ekranı, CES 2023’te ilk kez görücüye çıkacak. Flex Slidable Solo, bir taraftan kaydırılarak 14 inç OLED panelden daha geniş 17,3 inç ekrana genişliyor. Ve Flex Slidable Duet OLED, aynı dönüşümü yapmak için iki taraftan uzanır. Her iki panel de Eylül ayında Intel’in Innovation 2022 etkinliğinde gösterildi, ancak henüz halka gösterilmedi.

  • Site İçi Yorumlar

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

error: Content is protected !!