Samsung Galaxy Tab S11 ve Tab S11 Ultra’nın Özellikleri Ortaya Çıktı

Sıradaki içerik:

Samsung Galaxy Tab S11 ve Tab S11 Ultra’nın Özellikleri Ortaya Çıktı

e
sv

ROG Xbox Ally’nin Çıkışı Ertelendi: Oyunseverler Biraz Daha Bekleyecek

09 Ağustos 2025 20:34

Gamescom 2025 yaklaşırken, Asus ve Microsoft’un birlikte geliştirdiği yeni taşınabilir oyun cihazı ROG Xbox Ally hakkında dikkat çekici bir sızıntı ortaya çıktı. Cihazın Gamescom’da tanıtılması beklenirken, satışa çıkış tarihi aslında daha geç olabilir.

Fransız kaynak Dealabs’ten Bilbil-Kun’un haberine göre, ROG Xbox Ally’nin resmi çıkış tarihi 16 Ekim olarak belirlenmiş. Önceki söylentiler, ön siparişlerin 20 Ağustos’ta başlayacağını iddia etmişti. Yeni bilgiler bu tarihi doğrulasa da, ürünlerin kullanıcıya ulaşması için en az iki ay daha beklemek gerekecek gibi görünüyor.

Bu gecikme, piyasada zaten satışta olan MSI Claw A8 gibi rakip cihazlar karşısında ROG Xbox Ally’yi biraz geride bırakabilir. Ayrıca Lenovo Legion Go 2’nin de yakında satışa çıkması bekleniyor.

Sızan bilgilere göre iki farklı model olacak:

  • ROG Xbox Ally X: Ryzen AI Z2 Extreme işlemcili, yaklaşık 899 dolar fiyat etiketiyle gelecek.

  • ROG Xbox Ally: Daha uygun fiyatlı olacak ve Ryzen Z2A işlemciyle donatılacak.

Öte yandan, uzun süredir beklenen oyunlardan Hollow Knight: Silksong da bu cihazla aynı gün, yani 16 Ekim’de çıkış yapabilir. Bu bilgi, Xbox Başkanı Sarah Bond’un daha önce yaptığı açıklamayla da örtüşüyor.

Bekleyiş uzadıkça, cihazın yüksek fiyatı ve stok sorunu yaşanabileceği endişeleri de artıyor. Özellikle 7 inç ekrana sahip bir cihaz için 899 dolar gibi bir rakam, birçok oyunsever için cazibesini azaltabilir. Kullanıcılar daha güçlü, uygun fiyatlı ve ulaşılabilir bir alternatif arayışında.

  • Site İçi Yorumlar

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

error: Content is protected !!