Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Zaten bir üyeliğiniz mevcut mu ? Giriş yapın
Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Üyelerimize Özel Tüm Opsiyonlardan Kayıt Olarak Faydalanabilirsiniz
Galaxy S27 serisi RAM krizinin kurbanı olabilir: Büyük bir bellek yükseltmesi beklenmiyor
Sony, PlayStation Portal için 7.1.7 yazılım güncellemesini yayınladı. Güncellemenin en önemli yeniliği, cihazın uzun vadeli pil sağlığını korumak amacıyla artık varsayılan olarak yalnızca %80’e kadar şarj olması. Sony, bu değişikliğin bataryanın zamanla daha az yıpranmasına yardımcı olacağını belirtiyor.
İsteyen kullanıcılar Ayarlar > Sistem > Pil bölümünden şarj sınırını yükseltebiliyor. Ancak Sony, %80’in üzerinde bir sınır seçmenin uzun vadede pil performansını ve genel kararlılığı olumsuz etkileyebileceği konusunda uyarıyor. Güncelleme ayrıca PS Portal’ın genel sistem kararlılığında da iyileştirmeler içeriyor.
Yani cihazını çoğunlukla evde kullananlar için %80 sınırını açık bırakmak, bataryanın ömrünü uzatmak açısından daha mantıklı olabilir; uzun süre prizden uzak kalınacak zamanlarda ise sınır manuel olarak artırılabiliyor.
Yorum Yaz