Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Zaten bir üyeliğiniz mevcut mu ? Giriş yapın
Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Üyelerimize Özel Tüm Opsiyonlardan Kayıt Olarak Faydalanabilirsiniz
AMD, RDNA 3’ü Radeon 7000 GPU’lu Dizüstü Bilgisayarlara Getiriyor
Samsung, Matter özellikli ilk ürünü olan yeni SmartThings merkezini duyurdu.
Samsung, bu yılki CES’te yeni QD-OLED TV’leri ve 57 inç 8K oyun ekranını, 2023 Freestyle projektörü ve yeni Ismarlama akıllı cihazları tanıttı. Şirketin açılış konuşması sırasında, mikroplastik kirliliğini azaltabilen çamaşır makineleri için yeni bir yıkama döngüsü de dahil olmak üzere ürünlerinin yeni özellikleri ve yükseltmelerinden ayrıntılı olarak bahsetti.
Sunucular, bağlı cihazlara uzaktan bağlanmanıza olanak tanıyan SmartThings Workspace ve SmartThings Pet Care hakkında da konuştu. Samsung’un evcil hayvan hizmeti, köpekleriniz havladığında size uyarılar gönderebilir ve bağlı bir ekranda bir gösteri veya video yayınlayarak onları eğlendirebilir. Ayrıca, markanın robot süpürgesindeki kameranın köpekleri ve kedileri tanımasını sağlar.
Ayrıca Samsung, şimdiye kadarki en küçüğü olan en yeni SmartThings merkezini tanıttı. SmartThings İstasyonu, akıllı ışıkları, klimayı veya akıllı panjurlar gibi diğer ev cihazlarını programlamak için kullanabileceğiniz bir düğmeye sahiptir. Bu, yerleşik Matter desteğiyle gelen ilk Samsung ürünü olup, diğer üreticilerin Matter özellikli cihazlarıyla bağlantı kurma yeteneği sağlar.
En yeni Samsung akıllı TV’lerde oynatılan tüm içerikler, etkileyici aydınlatma efektleri için artık Philips Hue Lights ile senkronize edilebilir. Şirket ayrıca, akıllı ev cihazları için özel blockchain sisteminiz gibi davranan güvenlik çözümü Knox Matrix’ten de bahsetti. Son olarak Samsung, Harmon ile ortaklaşa geliştirdiği kabin içi araç teknolojisinin yanı sıra az gören kişilerin görüntüleri daha net görmelerine yardımcı olabilecek Relumino modu adı verilen yeni bir ekran teknolojisini tanıttı.
Yorum Yaz