Haftanın en çok satan TV’si; Hafta 31

Sıradaki içerik:

Haftanın en çok satan TV’si; Hafta 31

e
sv

İPad’de bölünmüş ekran nasıl yapılır.

02 Ağustos 2020 13:45

İOS cihazınızı aynı anda iki uygulama ile kullanın

iPad bölünmüş ekran modu, ekran alanını en üst düzeye çıkarmanın gerçekten kullanışlı bir yoludur, bu nedenle aynı anda birden fazla sekme veya uygulama görebilirsiniz mesala açık bir belgeniz varken aynı anda e-postalarınızı kontrol edebilirsiniz.

İPadOS 13.6 sayesinde, aynı uygulamada bölünmüş ekran bile kullanabilirsiniz, böylece örneğin internetteki iki sayfaya aynı anda bakabilirsiniz.

Bizde iPad’e özgü yeni işletim sistemi iPadOS 13.6 tarafından yapılan değişiklikleri yansıtacak şekilde güncelledik ,

Tüm uygulamaların iPad’de bölünmüş ekran modunu desteklemediğini belirtmek gerekir. Özellikle oyunlar, film ve TV akışı uygulamaları ve video görüşmesi platformları genellikle ekranı bölmenize izin vermez.

İPad’de bölünmüş ekran modu nasıl ayarlanır

1. İkinci uygulamanızı bulun

Ekranınızı iOS’ta bölmek için, aslında ikinci uygulamanızı bulup açmanız gerekir. alt kısımda Dock yerinde yer alması için.

2. Ana uygulamanızı açın

Şimdi, ekranları bölmek istediğiniz ana uygulamayı açın, ekranı böldüğünüz uygulamaların eşit boyutlara sahip olmasını istemiyorsanız, ekran alanının çoğunu alacak olanı seçin.

Ardından, sabitlenmiş uygulamalarınız ve en son uygulamalarınızla birlikte araç çubuğunu getirmek için aşağıdan yukarı kaydırın, bu yüzden bu barda olması gerektiği gibi diğer uygulamayı açtınız.

3. İkinci uygulamayı sürükleyip bırakın

Bu ikinci uygulamada tuşunu basılı tutun ve ardından araç çubuğundan yukarı sürükleyin. İlk uygulamanın üzerine geldiğinizde, aşağıda gösterildiği gibi uzun ince bir dikdörtgen kutu haline gelmelidir. ikinci uygulamanın olmasını istediğiniz tarafı ekranın soluna veya sağına sürükleyin ve orada açmak için bırakın.

İkinci uygulamayı alıp sürüklediğinizde, kare bir kutudaysa, bu maalesef uygulamanın bölünmüş ekran modunu desteklemediği anlamına gelir, bu yüzden şansınız kalmaz.

Nasıl yapacağınıza dair bir video örneğini sizin için hazırladık.

  • Site İçi Yorumlar

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

error: Content is protected !!