En İyi Apple Watch Uygulamaları

Sıradaki içerik:

En İyi Apple Watch Uygulamaları

e
sv

Android’de oynanabilecek en iyi Yarış Oyunları

09 Haziran 2020 07:42
Şüphesiz Google Play Store’da pek çok güzel oyun var ama Android için uygun olanların en iyilerini bulmak kolay mı? Listemiz sayesinde kolay.

1. Tabletop Racing: World Tour

Table Top Racing: World Tour’da 12 adet modifiye imkanı olan minyatür yarış arabası mevcut. Bu arabalar lisanslı olmasa da, hangi marka-model olduklarını tahmin edebiliyorsunuz. Toplamda 20 adet de yarış parkuru bulunuyor. Table Top Racing: World Tour, tek kişilik oynamanın yanı sıra bir de multiplayer moduna sahip: böylelikle sekiz kişiye kadar arkadaşlarla oynamak mümkün. Aşağı yukarı 3-4 saat içinde kariyer modunu bitirip farklı modlarda ve multiplayerda vakit geçirebileceğiniz Table Top Racing: World Tour’u gönül rahatlığıyla öneriyoruz.

2. GRID Autosport

GRID Autosport aslında bir yarış oyunu ve mobil yarış dünyasında, PC ve konsollarda yıllardır bilinen ve sevilen bir oyun ama aynı zamanda Android kullanıcıları için ayrı bir sevinç kaynağı çünkü reklamsız bir premium AAA oyun karşınızdaki. Bir simülasyon oyun bu ve pek kolay da değil açıkçası, duvarlarda parçalanacaksınız ve hiçbir şey olmamış gibi yolunuza devam etmeniz beklenecek. Bünyesinde birçok farklı yarış türü yer alan Autosport, bu açıdan oyunseverleri monotonluğa da sürüklemiyor.

3. Repulze

Repulze adlı oyunda 7 Hoverkraft seçeneğiyle beraber toplam 24 yarış pisti bulunuyor. Oyunda geleceğin de ötesinde, bir yandan çılgınlar gibi hızlarda yarışıyoruz, bir yandan silahlarımızın yardımıyla diğer yarışçıları, yapay zeka rakiplerimizi vurmaya çalışıyoruz. Üç aşama sunan Repulze, ilk aşamada alıştırma, ikinci aşamada ise mücadele eğitimi yaptırıyor.

Bilim kurgusal bir arka plan hikayesi olsa da kesinlikle hız odaklı bir oyun. Pistlerde kontrollerde ustalaşınca, özellikle bitiş çizgisine doğru Repulze heyecan verici bir deneyim haline geliyor.

4. Rush Rally 3

Mobil platformdaki yarış oyunları arasında oldukça ilgi gören ve ön plana çıkan Rush Rally; serinin her oyununda daha da ileriye gitmek üzere hedeflerini büyütüyor.

Rush Rally 3, konsol oyunu tarzı ralli yarışını Android’e getiriyor. Oyunda yardımcı bir sürücü ile tek ralli moduna geçebilirsiniz ya da robot arabalara karşı, rallycross’ta da yarışabilirsiniz. Uzun süre oynayacaksanız, kendinizi kariyer moduna sokabilmeniz de mümkün.

Pistlerin etrafında hızla hareket ederken, pırıl pırıl ormanlardan geçerken muhteşem bir görsel deneyim yaşayacaksınız. Kontroller de oldukça iyi çalışıyor ve çeşitli tercihlerle (eğme; sanal düğmeler) oynamanızı mümkün hale getiriyor. Beceri seviyeleri için çeşitli ayarlar da sunan Rush Rally 3, konsol oyunlarını sevenler için inanılmaz bir deneyim.

5. Need for Speed: Hot Pursuit

PC ve konsol oyunlarının şahı Need for Speed dünyasının en önemli özelliği, sadece diğer yarışçılarla değil, polislerle de kapışıyor olmanız, hatta polis olup olağanüstü pahalı arabalarınızla, hız limitini katbekat geçenlerin yakasına yapışmanız da söz konusu. Bunu yapmıyorken de polisler – belki de günün donut’ını kimin ödeyeceğine karar vermek için – kendi aralarında yarışabiliyorlar. Oyun Android’de de müthiş görünüyor.

  • Site İçi Yorumlar

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

error: Content is protected !!